Pannie i UFC Moskva

Pannie Kianzad kommer att möta Jessica-Rose Clark i UFC Fight Night 163 i Moskva. Vi har valt att inleda ett samarbete med Pannie vilket innebär att vi kommer att stötta hennes resa inför denna fight. Sedan tidigare sponsrar vi underbarnet Guram Kutateladze och vi tycker att Pannie representerar våra värderingar, en riktigt krigarhjärta kombinerat med en ödmjukhet mot sina medmänniskor. Tillsammans med Ekotränings fitnesscoach Max Wennow och strikingcoach Micke Cederhof tror vi att Pannie kommer att gå för knock!

Endast de renaste produkterna är bra nog

När man arbetar tillsammans med elitidrottare så är det extremt viktigt att erbjuda bra produkter. Ekotränings sortiment fokuserar på naturliga och ekologiska produkter utan konstgjorda ämnen. För oss är det väldigt viktigt att idrottare ska känna sig trygga med vad de äter. Våra produkter produceras i närområdet och innehåller inga ämnen som kan skapa oschysta fördelar. Vi arbetar hårt för ren idrott!

Ett urval av de produkter som Pannie använder inför UFC Moskva

För att Pannie ska få en så bra uppladdning som möjligt så har vi valt ut några produkter. Rödbetor har dokumenterad effekt på syreupptagningsförmågan och konsumeras runt en timme före varje träningspass. Blåbär äter Pannie efter träningspasset för att det innehåller otroligt mycket antioxidanter, detta lindrar träningsvärk och återhämtar kroppen. En uppladdning inför en fight kräver mycket träning och det innebär att intaget av vitaminer och mineraler är väldigt viktigt. Pannie äter vår premiumserie av multivitamin och multimineral, allt för att kroppen ska orka!

För att vara i toppform inne i oktagonen så har Pannie fått hjälp av vår fitness och hälsoguru Max Wennow. Behöver du också hjälp med att komma i form? Tveka inte att kolla in våra onlineprogram för träning som coachas av Max!

 

Vad är UFC och MMA?

UFC är en fighting-organisation från USA som anordnar galor över hela världen. Det är den största organisationen inom sporten MMA, som står för mixed martial art. I fighter inom UFC så kan man använda vilken kampsortsstil man vill, t.ex. karate, thaiboxning, brottnings eller boxning. Fighten utspelar sig oftast både ståendes och liggandes.

Meny