Laktosfria Produkter

Alla våra laktosfria produkter samlade på ett ställe

Vi fokuserar mycket på laktosfria produkter. Här hittar du ett utbud av produkter där du kan känns dig säker på att fin mage inte reagerar negativt pga laktosintolerans. En stor del av befolkningen i Sverige är känsliga för laktos och behöver hålla en laktosfri kosthållning.

Att konsumera laktosfritt innebär också att du bidrar till en bättre miljö. Laktosprodukter framställs av komjölk. Djurhållning av kor har en stor påverkan på vår miljö. Genom att välja ett laktosfritt proteinpulver så bidrar du till ett mer hållbart miljötänk. Laktosfri protein från växtriket besitter andra hälsomässiga fördelar som inte går att få från ett vassleprotein. Vegetabiliska proteinkällor har ofta en bredare aminosyreprofil och innehåller andra spårämnen såsom mineraler och vitaminer.

Tillverkare, leverantör och konsument har ett gemensamt ansvar att hitta ett mer hållbart förhållningssätt ur ett miljöperspektiv. Det är tillsammans som vi åstadkommer förändringar. För att hitta en proteinkälla som passar just dig så har vi gjort en liten guide här.

Visar alla 76 resultat

Meny