Utvalda miljöprojekt

Varje år väljer vi ut ett antal utvalda projekt som vi vill sponsra. Detta kan handla om att rädda världshaven från plast, skydda bin i urbana miljöer eller att satsa på återplantering av skog. Alla utvalda projekt syftar till att skydda miljön och den biologiska mångfalden. 

Utvalda projekt

För oss är det viktigt att sponsra diverse projekt som fokuserar på förbättringar av miljö eller klimat. Det kan handla om biodlingar, rensa haven från plast, rädda den biologiska mångfalden eller plantering av skog. Detta gör vi främst under Black Friday varje år. Vi förespråkar en hållbar konsumtion av människor och företag och tycker inte man ska konsumera mer än man behöver.

Olika projekt och information

Projekt vi arbetar med

Detta kan du göra:

Försök att konsumera klimatsmart och köp inte mer än du behöver, handla hos E-handlare som erbjuder miljöfrakt och återvunna material. Det finns många olika organisationer som arbetar med miljö, klimat, livsmedel, skog, djurhållning osv. Oftast kostar det endast någon hundralapp att bli medlem hos dessa och de tar ofta emot donationer. Vi på Ekoträning.se tar inte ställning till vilka organisationer man kan stödja. Det går bra att inte stödja överhuvudtaget men vi uppmanar ändå människor och företag att konsumera på ett sätt som inte skadar miljö eller klimat för mycket.

Meny